Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Παραμονή Χριστουγέννων.ΞΑΝΑ.


Και μόλις σήμερα ο πατέρας μου μετράει 5 χρόνια μακριά μου..Παραμονή Χριστουγέννων 2007.
Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια..Περνάει ο καιρός..όλα περνάνε..Μόνο στις καρδιές μας μένουν χαραγμένες κάποιες στιγμές που δεν θα περάσουν ποτέ, κάποιες αγάπες που μένουν ανεξίτηλες γιατί αυτές ήταν αληθινές.

Τι να πω, αυτοί που με διαβάζουν ξέρουν ότι μου αρέσει η ωμή παρουσίαση των πραγμάτων και η υπερβολή αλλά δεν θα με έλεγα μελοδραματική. Μου αρέσει να προκαλώ,όχι να ψεύδομαι περί των συναισθημάτων μου. Ίσως σχολιάσω μία φράση που παίζει πολύ καιρό τώρα σε διάφορα στάτους (ίσως να φταίει και το ομότιτλο τραγούδι ), μιλάω φυσικά για την φράση "born to die".

Αυτή η φράση όσο και να θέλει να παρουσιαστεί μελοδραματική και δεν ξέρω και γω τι άλλο, δεν είναι παρά μία πραγματικότητα και κάτι το αναπόφευκτο . Όλοι γεννιόμαστε για να πεθάνουμε. Είναι η φυσική μας κατάληξη. Φυσικά όλοι μας σκεφτόμαστε ότι ο σωστός τρόπος και χρόνος είναι τα γεράματα και όταν θα "έχουμε ζήσει τη ζωή μας " και ότι όλα τα υπόλοιπα συμβάντα είναι άδικα. Αν ο θάνατος είναι άδικος , τι έχετε να πείτε για τη ζωή ; Δίκαιη enough?

Anyway, όχι ούτε εγώ ήθελα να χάσω τον μπαμπάκα μου στα 46 του, έτσι ξαφνικά, λέγοντας μου πως πάει κάτω να φτιάξει το παράθυρο του αυτοκινήτου του, και τον ξανασυνάντησα οριζοντίως στα επείγοντα,νεκρό. Αλλά ότι και να κάνω αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τον αγαπάω ακόμα,αυτό δεν θα αλλάξει.

Σε όλους εσάς που έχετε χάσει αγαπημένα σας πρόσωπα, μην θλίβεστε άλλο,μην μιζεριάζετε. Και ειδικά άτομα που έχουν χάσει ανθρώπους σε γιορτές ή στα γενέθλια τους και αυτό τους βαραίνει για την υπόλοιπη ζωή τους !

Come on! Όχι δεν χρειάζεται ! Όλοι είμαστε καλά εκεί που είμαστε. Όλα τα άλλα είναι σπατάλη χρόνου.Μην θρηνείς για κάποιον που έχασες,αλλά φρόντισε κάθε μέρα να μην ;πνίγεις τα συναισθήματα σου,αλλά να τα εξωτερικεύεις στους ανθρώπους που θες να τα γνωρίζουν. Το αύριο είναι ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΑ.

Καλά Χριστούγεννα !

Α και μπαμπούκα μου ΣΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ♥

Εγώ και ο μπαμπάς,κάποτε.

Χριστούγεννα με τον μπαμπά στον Λυκαβητό.

Όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε ο Αη Βασίλης ! Πάντα έκλεγα όταν ερχόταν σπίτι :P
Εγώ,ο μπαμπάς,ο Αη Βασίλης και ο μουσικός μου τάρανδος !3 σχόλια:

 1. Με συγκινείς...
  Καλά Χριστούγεννα Δώρα!
  Πως να σου 'στελνα ό,τι έχω!
  (Για το PC μιλάω...)
  Έχω τα mail - θα δω...
  Να είσαι τυχερή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Α και μπαμπούκα μου ΣΑΓΑΠΑΩ"
  I know of only one duty, and that is to love.
  Albert Camus
  Συγκινείς όμορφα,
  Δώρα, καλά Χριστούγεννα,
  και να 'σαι τυχερή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ψυχούλα, 2013!
  Να 'σαι γερή και χαρούμενη!
  Επιμένω στην τελευταία φωτο...
  Καλή μας τύχη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή