Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Κάποιες σκέψεις για τα κύματα σε 2 λέπτα.

Αν δεν ξέρεις να αγαπάς μην αφήσεις να σε αγαπήσουν . Να ξέρεις πως κάθε τι σημαντικό αρχίζει με μία στιγμή που με την μαγεία της και την θέληση σου γίνονται στιγμές.. χρόνος.. καιρός.. ζωή.


Ενώ όλα τα μικρά πράγματα παραμένουν σε μία στιγμή που πέρασε χάθηκε και πάει.. Σε μία στιγμή που θα θυμάσαι αμυδρά έως ότου ξεχαστεί τελείως. Σαν ένα κύμα που σε άγγιξε, σε μάγεψε , μέχρι όμως να έρθει το επόμενο.. και το επόμενο..ώσπου το ξεχνάς. Βγαίνοντας όμως από την θάλασσα είσαι κουρασμένος και όλη η μαγεία έχει χαθεί.. Έως ότου θυμηθείς την ηρεμία του ενός και μοναδικού κύματος που χάιδεψε το σώμα σου όσο πιο ευγενικά μπορούσε.. προσφέροντας σου ασφάλεια , αγάπη και φροντίδα. Μα τότε θα είναι αργά. Γιατί όταν το έκανε ήσουν αρκετά απασχολημένος για να το απολαύσεις. 

8 σχόλια:

  1. Όμορφο ημερολόγιο!
    Την καλημέρα μου κι από δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφεις πολύ όμορφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Στρατή ! Σ' ευχαριστώ και περιμένω τα σχόλια σου =)

    Tereza σ' ευχαριστώ ,να σαι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!

    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Σκρουτζάκο ! Ελπίζω να πέρασες όμορφα στις διακοπές σου =) Φαντάζομαι έλειψες σε όλους μας ! Καλό φθινόπωρο να έχουμε ^-^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο κείμενο:)
    Συγχαρητήρια για το μπλογκ σου(=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ...ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΗΛ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαντασματάκι σευχαριστώ πολύ.Χαίρομαι που απολαμβάνεις τις βόλτες σου στο Blog μου.

    Βάιε η αγάπη δεν διδάσκετε ακριβώς..η αγάπη είναι κάτι που υπάρχει μέσα μας και αν είμαστε σοφοί άνθρωποι την αφήνουμε να καλλιεργηθεί με το πέρασμα τον χρόνων.Επίσης η αγάπη,τελικά, δεν είναι ένα πράγμα,ένα συναίσθημα,μία κατάσταση. Ο κάθε ένας αγαπάει με τον δικό του τρόπο.Για τον έναν αγάπη είναι αυτό και για τον άλλον αγάπη είναι εκείνο. Γιαυτό ακριβώς τον λόγο στο όνομα της αγάπης υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

    Πρέπει να είμαστε ανοιχτόκαρδοι και ανοιχτόμυαλοι και να αφήνουμε στον άλλον τα περιθώρια να μας εξηγήσει με τον τρόπο του πως αγαπά. Αν ταιριάζει η αγάπη του με την δική μας τότε μπορούμε να συνυπάρχουμε με αυτό το άτομο.

    Φυσικά δεν είναι τόσο απλό.Γιατί για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ενδιαφέρεται να αγαπά και να αγαπιέται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή