Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Απώλεια

Είναι δύσκολη η απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου..Κάθομαι και γράφω ενώ ακούω αυτό το τραγούδι..ή μάλλον το βίντεο με το τραγούδι .. Πολύ ειρωνικό..γιατί αυτό είχε γίνει και στο παρελθόν..αλλά τότε από χαρά. Τώρα απλά βιώνω την απώλεια.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο..να πεθάνεις ή να πεθάνουν..Ποια απώλεια πονάει περισσότερο;;

Δεν έχει σημασία η απάντηση σε μία τέτοια ερώτηση.
Όταν νιώθεις πως έχεις χάσει έναν κόσμο,όταν μένεις εσύ,τα θρύψαλα των ονείρων,τα ερείπια της πραγματικότητας, δεν σε νοιάζει. Αυτό που έμεινε να κάνεις είναι να εύχεσαι να μην θυμώσουν..γιατί οι αναμνήσεις πονάνε..πολύ πονάνε καρδιά μου.

Το μόνο που έχει σημασία είναι η συνέχιση της ζωής μας..Όπως πάντα.
Αν και ούτε αυτό βοηθάει να ξεχάσεις οριστικά..γιατί όταν σκέφτεσαι το παρελθόν περνούν πολλά..και είναι πολλοί οι πεθαμένοι,καρδιά μου.

Τώρα το βίντεο τελείωσε. Και το τραγούδι τελείωσε και αυτό. Έτσι κάπως παύουν όλα.

Εν τέλει αυτά που απομένουν ζωντανά είναι οι αναμνήσεις..οι εικόνες..τα βιώματα. Και το χαμόγελο σου δεν θα το ξεχάσω..ή μάλλον δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο όμορφο γινόταν το πρόσωπο σου όταν χαμογελούσες..και τι χαρούμενο παιδί ήσουν όταν γελούσες. Έτσι σ' αγάπησα.



Να'σαι καλά εκεί που είσαι!
Θ.

3 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά στο σπιτάκι σου και "έπεσα" πάνω σε μια τέτοια ανάρτηση... αλλά όλα είναι μέσα στην ζωή.. καλά και άσχημα.....
    Εύχομαι να είσαι καλά να θυμάσαι το αγαπημένο σου πρόσωπο... και να περάσει ο πόνος όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μείνουν μόνο οι στιγμές σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σευχαριστώ καλή μου.Δεν είναι η πρώτη φορά..Όταν γίνεται κάτι κακό..μόνο προς το καλύτερο μπορούν να πάνε τα πράγματα.
    Να σαι καλά.Καλημέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε νιώθω και εγώ...μπορώ να πω πως είναι εκπληκτικός ο τρόπος που εκφράζεις συναισθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή