Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

σπάζομαι, βαριέμαι, αγανακτώ

Πριν έγραφα κάτι που ποτέ δεν θα δείτε γιατί πάτησα καταλάθος ένα link και το έχασα :/ Κρίμα γιατί όταν γράφω εδώ γράφω ακριβώς όπως σκέφτομαι εκείνη την στιγμή και είναι όλα αυθόρμητα.Παρόλαυτα θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα στα οποία κατέληξα στο χαμένο μου Note :)

Όταν σπάζομαι βαριέμαι εύκολα..Και όταν βαριέμαι αρχίζω και φεύγω..από καταστάσεις..ανθρώπους..προσπάθιες..

Βασικά σπάζομαι όταν θέλω να προσπαθήσω αλλά κάτι με κόβει.. διάφορα εμπόδια..Όπως για παράδειγμα ένας στοιχειώδης σεβασμός προς κάποια άτομα που ίσως να μου είναι και ξένα. Τι εννοώ;; Δύσκολα κάποιος θα με έλεγε ατομίστρια..ίσως κάποιος που θα με ήξερε καλά..αλλά και πάλι το ατομίστρια δεν είναι και η πιο σωστή λέξη σε αυτό που μου συμβαίνει. Είμαι υπέρ των ανιδιοτελών συναισθημάτων..αλλά κάποιες φορές μέσα μου κάτι φωνάζει ότι θέλει ανταπόκριση. Είτε αυτά τα συναισθήματα είναι ευτυχίας,μίσους,φιλίας,αγάπης,έρωτα. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα..πριν που έγραφα..ότι όσο λατρεύω ένα άτομο τόσο περισσότερο γκρινιάρα γίνομαι. Φοβάμαι ότι απλά θα χάσω την προσοχή του ατόμου.Γκρινιάρα δεν γίνομαι για να τραβήξω κάποια προσοχή :P απλά έτσι δίνω μια εξήγηση γιατί γκρινιάζω,παραπονιέμαι και τα παίρνω εύκολα με άτομα που δεν θέλω να χάσω από τη ζωή μου.Όχι ξέρω δεν είναι σωστή τέτοια συμπεριφορά αλλά το κάνω χωρίς να το σκέφτομαι εκείνη την στιγμή. 'Ετσι λειτουργώ :/ Αυτό είναι d0ric :/

Και που λες..όταν περιορίζονται πράγματα που θέλω να έχω με αυτά τα άτομα..όπως ο χρόνος που έχουμε μαζί,οι συζητήσεις μας,το περιεχόμενο των συζητήσεων μας..εκνευρίζομαι :/ Εδώ γυρνάμε στον στοιχειώδη σεβασμό..Αυτά λοιπόν που προείπα εντάσσονται στα "θέλω" μου.Τα θέλω μας όμως δεν πρέπει να λειτουργούν εγωιστικά και εις βάρος άλλων ατόμων. Πολλές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε πολλές φορές το πως επιβαλλόμαστε στους άλλους γιατί αυτοί οι άλλοι έχουν και δική τους ζωή..και δικά τους πρόσωπα γύρω τους που εμείς ίσως να γνωρίζουμε λίγο ή καθόλου αλλά πρέπει να σεβαστούμε την τυχόν προτεραιότητα τους σε πολλά ζητήματα. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτοί την ζωή! Οι πράξεις μας δεν αφορούν μόνο εμάς..Αλλά γενικά μια σφαίρα όχι μόνο γύρω μας αλλά και γύρω των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω μας αλλά φτάνει μέχρι και των δικών τους γύρων ανθρώπων. Γιαυτό καλό είναι να μην πράττουμε απερίσκεπτα.

Αυτό..όσο σωστό και αν φαίνεται σε μένα..μερικές φορές είναι και δύσκολο..και προκαλεί και νεύρα. Δεν είναι και το πιο ωραίο να κρύβεις τα θέλω σου..και σε σχέση με την συμπεριφορά κάποιων εμπλεκόμενων ανθρώπων τα νεύρα σου αυξάνονται!

Ο χρόνος είναι γιατρός όλων όμως.."Κάθε πράγμα στον καιρό του".
Για όλα υπάρχει χρόνος..σιγά-σιγά..

Ένα σόρρυ στα πολύ λίγα άτομα που λατρεύω και αγαπάω όταν σας θυμώνω για μαλακίες :$

*από παλιά ανάρτηση που είχα στα Νotes του facebook αλλά ισχύει και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου